פרוקטוגליבנול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/09/2015 | 01:02 | מאת: ג.

שלום ומצטער מראש על תוכן ההודעה, שהיא אמתית לאמיתה, בראשותי טחורים, ואני לא כל כך מסתדר עם פרוקטוגליבנול (נר) שהכי עוזר, אבל ממש קשה לי איתו, לא מצליח לפתוח את האריזה שבו נמצא, בלי להרוס אותו (מתוך חמש תמיד 2 נזרקים לאשפה), הבעיה השניה שלא מצליח להחדיר, ובכלל לא יודע אם להחדיר עמוק עד הסוף או כמעט עד הסוף, פעם אחת הנר נישבר לי לחצי, וכנראה שרטתי את המעיים, התעוררתי עם דקירות איומות ומלא דם ביציאות. (מאז הפסקתי, עכשיו מנסה לחזור מכיוון שזהו הדבר היחיד שאני מכיר שמועיל קצת), למשל המשכה בעלת אותו שם, לא תעזור לי הרבה מכיוון שהטחורים פנימיים ולא חיצוניים. עובד עצות.. האם ישנו גם משהו ידידותי יותר (ללא סטרואידים) הדומה לנהל שאוכל לנסות. שוב מצטער על הנוסח אבל זה המקום היחידי! בשבילי לדבר על זה. תודה מקרב לב!

שלום לך. שמור את הנר בקירור כך תוכל לפתוח את האריזה טוב יותר ולא ישבר. אפשר למרוח עליו מעט וזלין בעת ההחדרה. יש להחדיר פנימה ממש. מעבר לתעלת האנוס. ניתן להשתמש במקום במיכל של קצף פרוקטופואם (כן סטרואידים). חג שמח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה