דחוף עזרה לביתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/09/2015 | 11:58 | מאת: אמא מודאגת דחוף

ביתי בת 15 סבלה לפני כמה חודשים מעצירות קשה שנפתרה בסוף בעזרת כמות גדולה של חוקנים( עי רופא משפחה ) קיבלה סיבים ועדיין סבלה מבעיות של יציאות קשות. מזה כשלושה שבועות היא סובלת מאי סדירות ביציאות לפעמים רכות ולפעמים קשות כמו כן סובלת מאד מהתקפי כאב תכופים בפי הטבעת, בשבוע האחרון היא איבדה יכולת שליטה ביציאות והתקפי הכאב מאד תכופים. יש לנו תור לגסטרו רק בעוד כשבוע ובבדיקות דם הכל תקין כולל תפקודי כבד. עכשיו כשהתחיל ביה"ס היא מתביישת ללכת במצב כזה לביה"ס מפחדת שתאבד שליטה, האם אפשר לייעץ לתת לה משהו שיעזור בכאבים ?האם כלכלה נגד שילשולים תעזור החשש שלנו הוא שוב מעצירות אשמח לכל ייעוץ

שלום לך לצערי לא אוכל לייעץ על טיפול מבלי לבדוק את בתך ולהבין מה מקור הבעיה. ישנן מס' אפשרויות והטיפול בהן שונה. נסי להקדים את התור לבדיקת הרופא.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה