כמות יציאות לא הגיונית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/07/2015 | 21:55 | מאת: מאיה

שלום רב. אני אישה בת 43. מהיום בבוקר ועד לשעה רבע לעשר בערב,מצאתי עצמי רצה לשירותים 17 פעמים! לא שילשול אבל זה בהחלט לא מרגיש נורמלי. אני שותה כמויות עצומות של מים היום (וגם תה ירוק) ומרגישה עדיין צמא בלתי מוסבר. (התה הירוק יכול להיות סיבה?)האם זה משהו שדורש בדיקה מיידית? מה יכול להיות גורם לתופעה כזאת?תודה מראש

כל שינוי בהרגלי יציאות דורש בדיקה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה