דלקת כרונית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/07/2015 | 06:36 | מאת: בת אל

אני בת 21 ובחודש שעבר עברתי גסטרוסקופיה בשל ירידה בלתי רצונית במשקל (16 קילו). התוצאות הגיעו היום ואמנם אין צליאק, אבל חזרה תשובה חיובית לדלקת כרונית קלה עד בינונית בקיבה והליקובקטר חיובי. רופא המשפחה אמר שאין צורך לטפל בהליקובקטר בגילי וכשאין תסמינים של כאבים או צרבות מהקיבה. האם זה נכון שאין צורך לטפל בהליקובקטר כרגע ואיך יכול להיות שיש דלקת כרונית בקיבה ללא שום תופעות של כאב\צרבות\הקאות\בחילות? תודה

הנטיה לטפל בהליקובקטר בכל מקרה מכיוון שנחשב לחיידק המעלה לסיכון סרטן קיבה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה