קוצר נשימה ואוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/07/2015 | 01:04 | מאת: ליאור

שלום, לפני כארבע שנים אובחנתי עם הפרעת דיכאון וחרדה קלינית. אחד הסימפטומים הבולטים שמלווים אותי עד היום הוא שלאחר האוכל קנה הנשימה מתכווץ עוד יותר, מרגיש סוג של חנק ומשהו מונע ממני מהבטן לקחת אוויר עד הסוף. ובנוסף, שאר התחושות מתעצמות גם כן כתוצאה מחוסר החמצן שמסופק לגוף כמו: נימולים, זרמים, התכווצות שרירים מאמצע הגב ומעלה וכולי. (לפחות זו ההשערה שלי). מאז ועד היום מלווה אותי המחשבה שאולי אכן ישנה בעיה פיזית שקשורה למערכת העיכול למשל. התייעצתי בעבר עם גסטרולוג והוא טען שאין קשר בין הדברים. האם אתם חושבים אחרת? מה דעתכם? תודה רבה, ליאור.

לא ניתן לאבחן דרך פורום קשה לקבוע קשר ישיר בין הדברים. צריך לשלול רפלוקס קיבתי ושטי. לחזור לבירור מסודר אצל גסטרואנטרולוג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה