פגיעה בושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/07/2015 | 17:24 | מאת: אורן

שלום רב, עד לפני כחודש לקחתי כדור הומיאופתי חלקית (במרשם רופא) המכיל cloimipramin 60 mg, magnesium 25 mg, vridoxine 25 mg. החומר בתוך קפסולות נמסות. לפני כחודש בלעתי פעם אחת ללא מים (עם רוק) ובבדיקת גסטרו התברר בדיעבד שהכדור נדבק לושט ויצר שקע גדול. סבלתי ולא הייתי מסוגל לאכול שבועיים. שאלה ראשונה, האם בבליעה עם מים אין סיכוי שהדבר יקרה שוב? שאלה שניה, במידה ואני מוציא את החומר מהקפסולה ושותה אותו בכף עם מעט מים, יש סיכוי שחלקו ידבק לושט ושוב יגרום לפגיעה? תודה רבה

אם גרם פעם אחת לנזק בהחלט יש סיכוי טוב שיגרום בשנית לציין כי לא מדובר בטיפול קונבציונלי כך שאיני מכיר את התרופה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה