הפרשות וריר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/07/2015 | 10:19 | מאת: ייוסי

שלום בן 28. בינואר השנה החלה לי בעיה של רטיבות בפי הטבעת וכאשר אני צריך לשירותים ממש רטיבות מימית שקופה בעור ובתחתונים ללא שליטהעשו לי מנומטריה וקולנסקופיה תקינות ומחכה לאולטרסאונד. מה שעוד שמתי לה כאשר אני בשירותים ואיני מצליח להתרוקן אני מנגב והמון ריר צהבהב ורטיבות צריך ממש לנקות הרבה. ממה זה אף אחד בינתים לא עולה על הבעיה אני במצב רע מה עושים? למי לפנות אובד עצות

להשלים בירור ע"י סונר כמתוכנן על מנת לבדוק שלמות הסוגרים התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה