הסבר לתוצאות בדיקה אנדוסקופית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/06/2015 | 22:52 | מאת: דבורה

הסברים למושגים בבדיקת אנדוסקופיה, ושט תקין. מעבר ושט קיבה ב38 סמ ארגולרי מה אומר מושג זה. קיבה כולל היפוך באנטרום פרה פילורית מה פירוש, מספר ארוזיות בגוף הקיבה, רירית בצקתית היפרמית בעלת תבנית מוזאיקה עדינה, שוער תקין בצל התריסריון וחלקו השני תקינים. אודה לכם אם תוכלו לתת הסבר לתוצאות הבדיקה. אני לחוצה מהאבחנות

אי רגולרי = לא סדיר. פרה פילורי = לפני השוער שהינו פתח המעבר מהקיבה לתרסריון התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה