עזרה בפענוח בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/06/2015 | 10:04 | מאת: שירה

שלום וברכה, עשיתי בדיקת גסטרו סקופיה וקיבלתי את התוצאות הבאות: בדיקה מיקרוסקופית- Antral mucosa showing chronic gastritis normal oxyntic mucosa HP immunostain negative אלה 5.6 סיכום: לא תקין אני ממש בלחץ ואשמח לקבל עזרה בפענוח. תודה רבה שירה

התרגום המילולי של מה שציינת - דלקת כרונית בקיבה (באיזור האנטרום - זה החלק ה"רחוק" יותר של הקיבה ממנו המזון עובר לתרסריון) צביעה שלילית ל- HP - קרוב לוודאי התכוונו להיעדר עדות להימצאות חיידק ההליקובקטר פילורי. יש לראות את התמונה הכוללת בשילוב של הקליניקה, המעבדה והתיאור האנדוסקופי. מן הסתם רצוי לפנות לקבלת תשובה מסודרת והשלמת הבירור/טיפול. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה