צואה קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/06/2015 | 20:37 | מאת: קרנית

שלום וברכה, אני בת 29. בחודשים האחרונים אני סובלת מעצירות קשה שדורשת התערבות. הצואה קשה מאוד ואני נאלצת להוציא אותה באמצעות התערבות והכנסת אצבע לפי הטבעת. העצירות נמצשכת לעתים כשעתיים ומקשה עליי מאוד ביום-יום. אשמח לדעתך ממה זה נובע והאם מסוכן?

ישנן אפשרויות שונות. מומלץ לפנות תחילה לרופא המשפחה אשר במידת הצורך יפנה אותך להמשך בירור התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה