טעם מר בפה ורפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/06/2015 | 19:29 | מאת: שי

שלום רב, אני בן 30 וסובל מזה שנתיים מרפלוקס רק כשאני שוכב במיטה ובמיוחד לאחר אכילה. לאחרונה אני מתחיל להרגיש טעם מר בפה בכל בוקר שאני קם או לאחר שכיבה. לפני כחודשיים ביצעתי בדיקת אנדוסקופיה שיצאה תקינה. מה ניתן לעשות בנדון? תודה מראש.

ישנן מספר אפשרויות, ביניהן אכילה בכמויות קטנות והימנעות משכיבה מייד לאחר הארוחה. ניתן לנסות טיפול תרופתי. בכל מקרה יש לפנות לרופא המשפחה / ייעוץ גסטרו מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה