שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/06/2015 | 02:16 | מאת: אבירן

היי אני בן 30 בדרך כלל בריא .בעקבות בעיות במהגנון הבליעה שנגרם כנראה בגלל רפלוקס במשך 3 חודשים בקושי אכלתי ואכלתי רק גבינות רכות ויוגורטים .1200 קלוריות ליום בערך עכשיו הכול הסתדר עכשיו 2 שאלות האם אני יכול לחזור לכמות הקלורייות הרגילה (2500) ישר או שלעשות את זה בהדרגה?ו אם מבחינת מנגנון הבליעה אני יכול ישר לחזור לאכול מזונות קשים בשר ירקות פירות או שלעשות זאת בהדרגה? תודה מראש!!!

מומלץ לפנות לייעוץ מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה