שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/06/2015 | 13:35 | מאת: מני

לפני כשבועיים הותקפתי בכאבי בטן שמאל תחתונה . כאבים עם תחושה של כיווץ. כמו כן לא היה לי תאבון כלל במשך 5 ימים. ניגשתי למיון ושם איבחנו דלקת בשתן ונתנו אנטיביוטיקה ל10 ימים ואכן הכאבים חלפו. לאחר מכן במישוש הבטן הרגשתי נוקשות ללא כאב בצד שמאל תחתון של הבטן וניגשתי לרופא משפחה שמישש את הבטן וקבע שהכל תקין . בנתיים חזרתי גם לאכול כרגיל אבל יש לי תחושה של מלאות וביומיים האחרונים גם משלשל. לצערי קראתי קצת יותר מידי באינטרנט ואני מאוד חושש מסרטן המעי. האם התסמינים נראים אופיינים למשהו? ההגיון אומר שאם היה משהו סרטני הכאבים לא היו פוסקים... האם אני צודק? בן 36 בלי רקע של סרטן כלשהוא במשפחה

ישנן סיבות רבות לתלונותיך, רובן שפירות. בכל מקרה רצוי לפנות להערכה נוספת אצל רופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה