המשך בדיקות עקב חוסר ברזל...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/06/2015 | 11:43 | מאת: גלי

שלום אני בחורה כמעט בת 50. עם כאבי בטן בבירור עקב אנמיה קלאסית. בבדיקת שתן לכללית: ERYTHROCTES U: גבול תחתון:0 גבול עליון:10 תוצאה:25 אבקש לדעת מה מטרת הבדיקה הזו ומה אומרת התוצאה? HEMOGLOBIN: גבול תחתון:12 גבול עליון:16 תוצאה:11.8 HEMATOCIT: גבול תחתון:36 גבול עליון:46 תוצאה:35 אבקש בבקשה הסבר לגבי התוצאות. תודה ויום טוב גלי.

ישנם מדדים נוספים אשר מתייחסים אליהם בהערכה של אנמיה. מומלץ לפנות לרופא המשפחה בצורה מסודרת. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה