הפרשה ורטיבות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/05/2015 | 18:05 | מאת: אבי

שלום בן 28 לפני חודשים בערך החלה לי רטיבות בפי הטבעת. לפני יציאה יש הפרשה שקופה מימית בתחתון וגם במהלך היציאה שאני מנגב יש המון רטיבות כמו טיפות מים בנייר. עברתי מנומטריה של פי הטבעת לחצים גבוהים ותקינים עברתי קולנסקופיה הכל תקין. ציינתי בפני הפרוקטולוג שאני ביום נמצא בערך 5 פעמים בשירותים לא שלשולים פשוט אני צריך הרבה לשירותים. הפנה אותי לגסטרואנטרולוג ורשם חשד לIBS מעי רגיז. האם מעי רגיז יכול להסביר הפרשות מימיות רבות גם לפני יציאה וגם בזמנה? ואיך אפשר להפחית ולדכא את הבעיה?

31/05/2015 | 15:09 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , יש לקחת תרביות צואה לחידקים ופרזיטים לשלול זיהום.ניתן להשתמש בתרופות נגד שלשול נסיון טיפולי כמו אימודיום או STOP IT

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה