שורף באזור הצלעות ממש מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/04/2015 | 13:58 | מאת: שלום

שלום, לאחרונה פניתי לרופא עקב שתי תלונות, על כאבי שרירים וכאבי בטן. צילומים, בדיקות דם ואולטראסאונד בטן יצאו תקינים. הרופא נתן לי ארקוקסיה 90 מ"ג לעשרה ימים בטענה שגם כאבי הבטן הם מהשרירים (מיקום הכאב הוא מתחת לחזה, כאשר אני נוגע שם אני מרגיש את הצלעות). אני עדיין מרגיש לפעמים תחושה ששורף לי באותו מקום בבטן. מחיפושים שעשיתי קראתי שזה עלול להיות אולקוס ושכדורי ארקוקסיה עלולים להחריף את האולקוס. שאלתי היא האם להפסיק במיידית את כדורי הארקוקסיה או להמשיך עוד יומיים (היום לקחתי כדור ראשון ובעוד יומיים קבעתי שוב תור לרופא). תודה

03/05/2015 | 12:12 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, לפי התיאור לא נשמע לי שהכאב ממקור כיב פפטי.מציע המשך טיפול כפי שהמליץ הרופא המטפל. הכל החמרה יש לשקול מחדש את האופציה שמדובר במחלה כיבית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה