צואה שחורה ואדומה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/03/2015 | 20:05 | מאת: בחורה

שלום, אני בת 22 ובריאה.. במשך החודש האחדון יש לי צואה אדומה, לפעמים כמה ימים ברצף לפעמים נעלם וחוזר שוב אחרי כמה ימים וכן הלאה.. היום הייתי בשירותים שלוש פעמים וזה נורמלי לחלוטין אצלי.(לא שלשולים). פעם אחת הצואה הייתה אדומה. פעם אחת חומה. ופעם אחת שחורה. ניתן לציין שהתחלתי לקחת תוסף b12 לפני שבועיים. אמנם הצואה האדומה הייתה לפני שהתחלתי לקחת התוסף. כשעשיתי את הבדיקות דם לפני שבועיים ראיתי פרמטרים של הדם שיצאו מהנורמה ממש טיפה. וגם הרופא לא אמר לי על זה דבר רק על הb12. כנראה אקבע תור לרופא משפחה. זה מה שצריך לעשות? כמו מה זה נשמע? קצת מפחיד הצואה השחורה. תודה, ואשמח לתשובה

שלום טיפול בתרופות כן יכול לשנות צבא של צואה אך ליתר ביטחון ממליץ לבצע קולונוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה