בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/03/2015 | 13:37 | מאת: חנה

אני בת 57. יש לי כאב בטן עליונה במרכז . הכאב מתפשט לחזה. יש לי גם הרגשת מחנק בגרון וקשיי נשימה. בדיקה קרדיאלית וריאות תקינים.בעוד יומיים יש לי אולטראסאונד בטן. לפני שנה עשיתי גסטרוסקופייה בגלל סיבה אחרת . הכל תקין. מה יכולה להיות הסיבה לכאב בבטן?

ישנן סיבות רבות נכון לבצע סונר בטן. יתכן וצריך לחזור על גסטרוסקופיה מכיוון שבוצעה לפני שנתיים לבירור גסטרואנטרולוג באופן מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה