קלוסטרידיום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/03/2015 | 00:45 | מאת: ירון

שלום 1. האם יש דרך למנוע את זה בחולה שמטופל בסוגי אנביוטיקה שונים במשך זמן לא מועט? 2.למה בבית חולים קוראים לזה CDT ? 3. האם כשזה מידרדר לקריסת מערכות זה אמור לבוא לידי ביטוי גם בתרבית דם או שיכול להיות מצב שאדם מת כתוצאה מזה ותרבית הדם תהיה שלילית? תודה

לא ניתן למנוע לגמרי האותיות הן קיצור לשם בלועזית יכול לגרום למצב של ספסיס עם תרביות שלילות התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה