פעילות רגיזה במעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/03/2015 | 07:01 | מאת: בנ

מעל חודש אני סובל מפיעילות רגיזה במעיים.כאילו יש לי תסיסה בבטן .רעשים.וחוסר נוחות.עם מדייי פעם עד פי הטבעת.הצואה נהפכה חום בהיר.יציאות רכות ללא לחץ.ערכתי בדיקת נשיפה הכל תקין.לפניי 5 שנים עשיתי קולונסקופייה שהופסקה באמצע.עקב פחד לפגוע במעיים. ערכתי וירטואלית היה תקין.אני בן 56 המצב משגע אותי.לאיזה כיוון עליי לפנות. יתכן שתולעים? יתכן שעקב דלקות מפרקים יש התפתחיות לכיוונים אחרים? למרות שאין לי חום ולא שילשולים בברה בני

שלום זאת תופעה של מעי רגיש אין צורך בבדיקות ניתן לקבל תרופהנ קולוטל

16/03/2015 | 22:46 | מאת: נטשה

כמו שציינת, דלקות במעיים יכולה להיות גם קשורה לדלקת פרקים. במקרה זה, מציעה לך את הכורכום כמו שיש לסופהרב לטיפול אנטי-דלקתי (לכורכום יש אפקט אנטי-דלקתי חזק). בנוסף לטיפול תמיד כדאי להתייעץ אצל רופא. תרגיש טוב

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה