קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/02/2015 | 09:28 | מאת: יפעת

שלום, קיבלתי הפניה לבדיקת קולונוסקופיה. רציתי לשאול לגבי הדיאטה שצריך לעשות לפני הבדיקה. יש לי רגישות גבוהה מאוד לחלב, ביצים ולחמים לבנים (אני מקבלת צרבות חזקות מזה ובחילות גם כשאני לוקחת פמוטידין פעמיים ביום), העיכול שלי מאוד רגיש ואני מפחדת לחטוף כאבים ובחילות קשות מזה. ואינני אוכלת בשר ודגים. מה עושים במקרה כזה? תודה

לכל מכון דף הכנה מפורט . את יכולה ליצור קשר עם מכוננו בהלל יפה ולקבל דף הכנה המפרט מה לאכול ולבחור מהרשימה מה את מסוגלת לאכול התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה