מה עושים? מייאואשת..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/02/2015 | 16:13 | מאת: אולגה

שלום רב. לאחר בירורים עקב צרבות קשות,גראפסים בלתי פוסקים,שלשולים ועצירויות לסירוגין גילו עצלי מספר דברים: בקע סרעפתי,רפלוקס חזק מאוד ודלקת בוושט. אני נוטלת קונטרולוק כבר קרוב לשנתיים ובינתיים יש הקלה רק בצרבות . בעקבות הרפלוקס עשו לי בדיקות נוספות בהם התגלה שאני סובלת מ -inneffective esophagial motility disorde..אני מבינה שזו מחלה בה השרירי מערכת העיכול לא מתכווצים?? אני לא מבינה איך מגיעים לדבר כזה..ממה זה יכל לקרות לי? מ ה יכולות להיות הסיבות לזה? ומה יכול לעזור..רופאי גסטרו שמטפלים בי אומרים שאין כל כך מה לעשות..מה זה אומר? שנשאר לי רק לסבול כל החיים? והאם הבעיה הזאת תלך ותחמיר ויום אחד השרירים במערכת העיכול יפסיקו להתכווץ לגמרי? זה יכול לקרות? ואז מה? האדם פשוט מת?? אני פשוט חסר עונים..נחתה עליי פצצה ואני אפילו לא יודעת כמה חמור זה באמת..זקוקה לעזרתכם((( אולי זה מידע חשוב אך אני נוטלת באופן קבוע קונטרולוק 20 מג. וציפרלקס עקב התקפי חרדה ודיכאון שיש לי..תודה מראש,אולגה

לצערי לא ניתן לתת מענה לבעייתך במסגרת פורום. באשר לצרבות ניתן לנסות נקסיום. לעיתים בעיות תנועתיות הן חלק ממחלה סיסטמית. הצעתי לפנות למרפאת גסטרו המתמחה בתנועתיות המעי התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה