cdt

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/02/2015 | 00:12 | מאת: נתי

שלום מה הסיבות לתמותה כתוצאה מהחיידק קלוסטרידיום? מעבר לנזק שנגרם למעי הגס (שבצורתו החמורה גורר כריתת המעי) ברמה כזו או אחרת, איזה עוד דברים עלולים להיגרם כתוצאה מהחיידק? והאם טיפול פומי בונקומיצין יעיל גם כאשר החיידק פוגע באופן מערכתי? תודה

כאשר גורם לקוליטיס קשה יכול להיוצר מצב של אלח דם. ונקומיצין פומית לא נספג לדם. יעיל לטיפול רק במחלת המעי הגס התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה