לחץ בחזה / ושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/02/2015 | 17:44 | מאת: אראל

שלום, יש לי בעיה ללא איבחון של רופא. בן 27, טבעוני לפני חודש שחיתי פעמיים והיתה לי צרבת. בערך מאותה תקופה, כבר במשך 3 שבועות, התחילו לי לחצים בחזה העליון. אני מרגיש שזה בושט. זה כאב שלפעמים הוא חלש ולפעמים חזק. לפעמים בודדות מורגשת החמרה אחרי אוכל. - אין קשיי אכילה / בליעה - אין צרבות - אומפרדקס למשך כמה ימים - לא עזר - מבחן חומציות - לא הורגשה החמרה (מיץ תפוזים ולימון סחוט טרי, בזמן/אחרי האוכל) - אקו לב ומבחן מאמץ - תוצאות תקינות - מבחן נשיפה (הליקובקטר) - תקין 0.42 - בדיקות דם - הכל תקין - לאחרונה גזים עם ריח יותר חריף - החמרה ניכרת אחרי מנת חומוס עם פיתה - חליטות של קמומיל, לחך, ושוש קירח למשך כמה ימים - לא עזר - רסקיו וסטרסון - לא עזר תודה

לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר. יתכן ותבוצע גסטרוסקופיה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה