ברור בדיקת צליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/02/2015 | 14:52 | מאת: ירון

היי ביצעתי בדיקות צליאק לשתי בנותיי. להלן התשובות בדיקה ראשונה: IgA 77.30 mg/dl CELIAC SCREEN 11.2 U/ml TRANSGLUTAMINASE_IgA 2.09 AU/ml הערות לבדיקות CELIAC SCREEN Includes TTG and DGP בדיקה 2: IgA 77.80 mg/dl CELIAC SCREEN 1.4 U/ml TRANSGLUTAMINASE_IgA See Celiac scre אודה לתשובותיך בהקדם!

איני יודע מה ערכי הנורמא במעבדה בה בוצעה הבדיקה לשוב לרופא המפנה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה