מה יכול היה לגרום דימום?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/01/2015 | 01:21 | מאת: מוטי

היה לי דימום די מסיבי מפי הטבעת לפני כשלושה חודשים, מאז לא חזר. עשיתי קולונסקופיה ובמהלכה נמצא והוסר פוליפ בודד בגובה 10 ס"מ ברקטום (גודל 3 על 7 מ"מ). השאלה שלי אם האם הרופא אמור לתת את הדעת על טחורים בבדיקת קולונסקופיה (לציין שהם נמצאים) והאם הפוליפ הזה יכול להסביר את הדימום המאסיבי (ואם לא הוא, אז מה?)

מציע לפנות להערכה מסודרת (מרפאת גסטרו, פרוקטולוג) התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

30/01/2015 | 13:06 | מאת: מוטי

תגיד שאתה לא יודע לענות. רק מראה איזה רופא אתה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה