נזק לקיבה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/01/2015 | 12:05 | מאת: יעל

שלום לאחר שבוע של שלשולים והקאות חמורים שהביאו להתייבשות (בזמן היותי בהריון), עברתי הפלה ולאחר ביצוע הגרידה ניתן לי דוקיסלין לצורך מניעתי. פעמיים ביום למשך חמישה ימים. לתחושתי הוירוס בקיבה עבר אבל אני חשה חוסר תיאבון ותחושת התמלאות מהירה ולעיתים אף בחילות. בנוסף, מעט צריבה בגרון עם ליחה. האם יכול להיות שהדוקסילין גורם לתחושות הללו? האם יתכן נזק לקיבה? מה מומלץ לעשות במצב כזה? תודה

באופן עקרוני לדוקסילין עלולות להיות תופעות לוואי אשר קשורות במערכת העיכול ביניהן כאבי בטן ושלשול. (צריך לזכור כי קיימים גורמים נוספים שעשויים לגרום לתופעות אלו). אם את עדיין סובלת מתופעות אלו רצוי להיוועץ ברופא. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה