כאב בטן והקאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/01/2015 | 13:15 | מאת: רוני

שלום, אתמול החליקה לי לגרון חתיכה גדולה מאד של סלק. ממש הרגשתי איך היא תקועה בושט וזה כאב לי מאד הרגשתי לחץ ודקירות אפילו באזניים.באמצע הלילה החלו לי כאבי בטן עליונה חזקים כמו מערבולות ובחילות, יצא רק רוק. גם בבוקר המשיך כאבים חזקים כמו מערבולות ובסוף הצלחתי להקיא 3 פעמים...רק נוזלים. עדיין עם כאבים. האם יכול להיות שהחתיכה תקועה בושט וגורמת לי למצב הנ"ל?

מומלץ לפנות לבדיקת רופא. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה