הכנה לקולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/01/2015 | 21:44 | מאת: גלי

שלום רב, אני חולת צליאק ואמורה לעשות בדיקת קולונוסקופיה ביום ג' הקרוב. קיבלתי הנחיות לפני הבדיקה ורשום כי 4 ימים לפני הבדיקה נדרשת לשמור על דיאטה במסגרתה ניתן לאכול לחם לבן. האם לחם ללא גלוטן (מקמח תפוח"א/קמח תירס) מותר? כמו כן יש הגבלה על אכילת אורז מלא. כלומר אורז לבן מותר? מרק צח ללא ירקות מותר. האם מותר לבשל את המרק עם ירקות ואכול רק את המרק? לאור המגבלות של הצליאק יצאתי קצת מבולבלת. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה. גלי

מצ"ב קישור להוראות הכנה כפי שמופיעות באתר של בית החולים http://hy.health.gov.il/?CategoryID=287

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה