הכנה לקולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/01/2015 | 14:09 | מאת: גלית

אני צריכה לעשות קולונסקופיה, לא ברור לי איך צריכה להיות ההכנה כי כל מקום אומר אחרת- ראיתי שצריך לקחת ערב אחרי ערב 2 כדורי לקסדין ואז בערב האחרון את הפריפלוקס בשני מנות בהבדל של 6 שעות (הבדיקה בבוקר). האם אפשר לוותר על כדורי הלקסדין בהנחה שאין לי עצירויות בכלל? הכדור הזה עושה לי מאוד לא טוב.

רצוי להיעזר בהנחיות המפורטות בדף ההנחיות אותו קיבלת. במידת הצורך להיוועץ עם רופא המשפחה. באופן עקרוני נטילת משלשלים טרם הבדיקה אמורה לסייע בקבלת הכנת מעי טובה יותר גם במטופלים אשר אינם סובלים מעצירות (כמובן אם אין התוויית נגד לנטילת התרופה) התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה