תולעים במעיים.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/12/2014 | 16:51 | מאת: רועי

שלום לפורום הנכבד, לפני כ-3 שבועות נתקפתי בפעולות מעיים מואצות. זה התחיל ביום שני (לפני 3 שבועות) כשקמתי והרגשתי בחילות קלות וחוסר תיאבון. ביום שלישי הייתי בשירותים כ4-5 פעמים. במהלך השבוע חל שיפור קל, אך הבחילות לא ממש עזבו. ביום שבת כבר היה השיא כשנכנסתי לשירותים כמעט 15 פעמים. יום לאחר מכן הלכתי לרופא שאמר שייתכן שאלו תולעים בהם נדבקתי בטיול במזרח (שהיה לפני כ9 חודשים) והתעוררו עכשיו - והביא לי אנטיביוטיקה ששכחתי את שמה. באמת לאחר טיפול של 8 ימים אני חש שיפור דיי גדול בעניין הבטן (נכנס לשירותים בין פעמיים לשלוש ביום) והבחילות כרגע (טפו טפו) לא ממש נמצאות (וגם התיאבון חזר). מה שכן מטריד אותי הוא עניין הצואה. הרופא אמר שאין טעם כרגע לבדיקות צואה כי יש שיפור, אבל הבחנתי במין נקודות לבנות קטנות בצואה... בשבוע שלקחתי את הכדורים הם צצו (או לפחות רק אז הבחנתי בהם) עם שילובים של מעין חתיכות אדומות כאלה (לא דם). יש בחור בפורום הזה http://curezone.com/forums/am.asp?i=2205915 שהעלה תמונות (בלינק המצורף) שממש דומות לצואה שלי כיום. אני קצת חושש שזה ביצים או משהו כזה ורוצה לשאול מה דעתכם בעניין. הנקודות האלו באו וחזרו כמה פעמים במהלך השבועיים האחרונים (או לפחות כשאני הבחנתי בזה). תודה רבה לכולם על העזרה!

שלום לך מציעה שתשלח בדיקת צואה לפרזיטים שבוע לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה