עדיין כאבים...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/12/2014 | 14:20 | מאת: מיקי

לרופאים היקרים שלום !! בת 55 מאובחנת כחולת קרוהן "קלה". שום תסמינים רק כאבי בטן וביופסיות שמראות על דלקת קלה מסוג קרוהן. ולמרות שהמקרה כאילו קל,הוצרכתי כבר ל - 4 אישפוזים בגלל כאב בטן בלתי נסבל.אנטיביוטיקה דרך הפה לא עזרה רק אנט' דרך וריד. בסוף התחלתי "יומירה". אני כבר 4 חודש עם זה ועדיין מפעם לפעם עם כאבי בטן לא קלים+הרגשה כללית לא טובה. האם אין ערך ליומירה ?? אולי הכאב בטן הוא לא הסיבה הזו אלא יש משהו אחר ?? אולי זו ת.לואי של הזריקה ?? אני מבולבלת ומיואשת. תודה על תשובה.

שלום לך לפעמים במחלת הקרוהן, הבעיה היא יותר בהיצרויות (הגורמות סוג של חסימות) במעיים, מאשר במידת הדלקת. לא יודעת אם זו הבעיה אצלך ומה הם פרטי המחלה. כדאי לשוב ולהתייעץ ע הרופא המכיר אותך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה