טיפול חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/12/2014 | 19:30 | מאת: שיר

שלום רב! אני מטופלת בחיידק ההליקובקטר קיבלתי טיפול ל14 יום. קארין מוקסיפן ואומפרדק ס. קיבלתי2 קופסאות קארין (28 בשתי קופסאות) ו6 קופסאות מוקסיפן (60 כדורים בקופסאות). יוצא שאת הקארין אני מסיימת ונשאר לי עוד מהמוקסיפן לעוד יום . מה עליי לעשות? האם ברגע שאני מסיימת את הקארין לסיים ביחד איתו את המוקסיפן? או שלהמשיך עוד יום עם המוקסיפן ללא הקארין..? מצטערת על השאלה הארוכה אבל קצת מבולבלת

שלום רב סיימי עם המוקסיפן יחד עם הקארין

25/12/2014 | 14:53 | מאת: שני

בנוסף לטיפול המשולש אני מתחילה טיפול עם צמחי מרפא, תזונה מסוימת וכדורי פרוביוטיקה... להבנתי אני אמורה כחודש לאחר האנטיביוטיקה לעשות את תבחין הנשיפה שוב לוודא את הכחדות החיידק ב"ה.. שאלתי היא האם עליי להפסיק עם הצמחי מרפא והפרוביוטיקה ואם כן כמה זמן לפני התבחין נשיפה עליי לעשות? האם זה יכול לשבש משהו?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה