תגובה קשה מכדורי עצירות X הכנה לקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/12/2014 | 17:11 | מאת: ענת

שלום, יומיים לפניי בדיקת גסטרוסקופיה + קולונוסקופיה התחלתי לקחת בערב 2 כדורי עצירות כפי שקבלתי מדף הרופאה המפנה. ב2 בלילה התעוררתי עם כאב חזק ושורף מאוד בסרעפת שהתגבר לאחר מכן החל דופק מהיר,זיעה ואי יכולת לנשום. הזמינו לי מד"א בדרך הקאתי הרבה נוזלים בלבד. במיון כבר נתנו עירוי + זנטק לוריד שהרגיע את השריפה. צילום וא.ק.ג הכל תקין, כעת הנני מחכה לעשות בשבוע הא רק גסטרוסקופיה. מה יכול להעיד מקרה כזה? האם זו אלרגיה לכדור או למרכיבים? תודה

שלום רב לא מכירה תגובה זו לכדורי לקסדין, אם כי הכל יכול להיות.. זה נשמע יותר כמו רפלוקס של חומצה מהקיבה כלפי מעלה, במהלך השינה. בכל מקרה את ההכנה לקולונוסקופיה אפשר לעשות גם בלי כדורים אלה בפעם הבאה, אלא רק עם הנוזל המשלשל. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה