דלקת ובקע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/11/2014 | 14:05 | מאת: גיא

שלום רב. לאחרונה ולאחר חוסר תאבון וירידה במשקל הובחנתי ע"י בדיקת גסטרו כבעל בקע קטן וכמו כן כבעל דלקת (לא חיידקית) אני מטופל באומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום למשך 3 חודשים (עד כה עבר חודש מתחילת הטיפול).... בבקרים קשה לי עם האי נוחות ברום הבטן והרגשת הבחילה, במשך היום התופעה הולכת וקטנה עד כמעט להעלמותה וכך שוב חוזר חלילה למחרת... השאלה שלי האם מצב זה נורמלי? מצב רוחי אינו כשבעבר וחשבתי לראות פסיכיאטר (אני מבולבל ולחוץ מאוד)

שלום זאת תופעת של רפלוקב קיבתי ושטי ממליץ לשפר טיפול NEXIUM 20 MG פעמיים ביום לפני ארוכות לחודש ימים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה