תוצאה לא ברורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/11/2014 | 13:10 | מאת: ארי

שלום אני בת 35 בריאה בדרך כלל. בשנה האחרונה יש לי כאב המום איפה שהכבד. בחודש האחרון התחיל מאוד להציק לי . תחושב של שריפה בפנים וגם אני עושה מלא גרפסים , סליחה על המילה והרבה פעמים גרפס משאיר תחושת צריבה בגרון אבל לא תמיד. ובלילה אני מתעוררת יותר מהרגיל לעשות פיפי אבל לא שורף ולא כואב. תחושה שמושך החוצה כזה. וכאב יותר גדול ממה שהייה לפני שנה באיזור הימני של מערכת העיכול. עשיתי בדיקות לאחרונה ויצא לי כזה : ANTI THYROID PEROXID 378 T4 AND TSH יצא בתווך הנורמה LIPASE 18 LEUCOCYTES U STRIP 500 U/L תרבית שתן תקינה נשיפה תקין הרופא הפנה אותי לעוד בדיקת שתן std , לא יודעת למה אני לא פעילה מינית כבר חמש שנים מאז הלידה. והפנה לאולטראסאונד של בלוטת התריס ( רק אחרי שהתעקשתי ). האם עליי לעבור עוד בדיקות? ממה יכול להיות הכאב הזה באיזור הכבד שלא נעלם?

שלום אנני חושב שאת צריכה בדיקות נוספות תמונה מתאימה לרפלוקס מיץ קיבה ומיץ מרה מקיבה לושט ממליץ לקחת כדור LOSEC 20 MG פעמיים ביום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה