בעלת סטומה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/10/2014 | 17:03 | מאת: לאה

לפני ארבע שנים עשיתי ניתוח קולוסטומי ושמו לי סטומהבגלל אי שליטה בפי הטבעת.בשבוע האחרון התחיל לצאת מפי הטבעת ריר ירוק וריח מאד חריף.האם יש מישהו שמטפל בבעיות כאלו את הניתוח עשיתי באסותא.תודה מראש לאה.

לאחר ניתוח קולוסטומיה כאשר נותר גדם שלא עוברת בו צואה יש מצב של היוצרות דלקת בגדם . עברו ארבע שנים מאז הניתוח שלך. יש צורך לראות מה קורה בגדם ע"י אנדוסקופיה לכן מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה