תינוקת ריפלוקס עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/10/2014 | 07:55 | מאת: רבקה

שלום רב יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים נולדה 4.5 שוקלת 7.1 היום מגיל חודש וחצי היא התחילה להתקשות לאכול, ניזונה רק מהנקה לא מוכנה בקבוקים. המצב רק החמיר כיום בקושי אוכלת רק מתוך שינה . רואים שהיא סובלת לי זה נראה כריפלוקס מקשיתה את הגב בוכה בקושי ישנה. אוכלת קצת ואז צורחת. ניסיתי להימנע ממוצרי חלב וזה לא עזר. ממש סובלת בחודש האחרון עלתה רק 10 גרם ליום. הייתי אצל שתי רופאי גאסטרו היא מקבלת לוסק 3 סיסי פעמים ביום כבר חודש וחצי. וזה לא עוזר והמצב רק מחמיר. אני ממש נואשת הילדה רעבה ולא אוכלת. מה לעשות? אם זה לא ריפלוקס מה זה? האם לא צריך להדאיג אותי שהיא בקושי עולה במשקל? הרופאים נראה לי לא מתרגשים מזה. אשמח להתייחסות ועזרה בנושא. חג שמח

לצערי לא ניתן לאבחן במסגרת הפורום המלצתי להגיע לרופא גסטרו ילדים אחד שימשיך המעקב. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה