Juvenile polyposis syndrome

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/10/2014 | 22:18 | מאת: אופירה

האם יכול להיות שאדם יגיע לגיל 40 ללא סימפטומים נראים לעין- משמע אין דימום גלוי קטן בצואה וגם תוצאת דם סמוי היא שלילית לאורך השנים? מה הסימפטומים של מחה זו ומתי הם מתבטאים? תודה.

סיפמטומים בעיקר דימום רקטלי, כאבי בטן, סיפמטומים שקשורים לאנמיה. בד"כ מאובחנים עד גיל 20, יכול להופיע בכל גיל סימפוומים קשורים למספר פוליפים ולמיקומם התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה