he shou wu

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/10/2014 | 18:12 | מאת: שמואל

שלום האם יש בעיה בנטילת הצמח/תוסף הסיני (he shou wu (Fo-Ti ? קראתי על מקרים בודדים באנגליה של פגיעה בכבד, אינני יודע אם מדובר היה בתוסף של חברה מוכרת (יש את התוסף בחברות מוכרות עם רישיון כמו NOW ועוד) או שמא מדובר בתרכובת סינית. והאם יש מניעה מליטול אותו כאשר יש כבד שומני? תודה

אין עבודות מסודרות שבדקו הצמח עך שלא ניתן לענות לשאלתך התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה