עצירות קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/09/2014 | 19:28 | מאת: עצירות

היי יש לי שתי שאלות: 1.רציתי לשאול איזה חלב מומלץ לעצירות- שקדים או אורז או אחר? אני רוצה לבשל עם זה קוואקר הבנתי שזה ממש עוזר לעצירות. מה דעתכם? 2.איך כדאי לצרוך זרעי פשתן למניעת עצירות? והאם גם טוב לשים אותם בסלט? אציין שאני שותה הרבה- העצירות אצלי היא כנראה על רקע נפשי כיוון שאין בעיה מסוימת במעיים...

<p>ניתן להיעזר בקישור הבא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3522811,00.html</p> <p><span style="color: #444444; font-family: Arial; font-size: 12px; text-align: right; background-color: #f0f0f0;">התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת</span></p>

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה