אומפרדקס פעמיים ביום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/09/2014 | 13:11 | מאת: אבי

שלום רב, יש לי צרבת והרופא אמר לי לקחת אומפרדקס פעמיים ביום חצי שעה לפני האוכל. תרופה רגילה ברור לי שלוקחים בערב ובבוקר,אבל תרופה לצרבת -ושצהריים זה הארוחה העיקרית והגדולה ,מתי ממולץ לקחת? בוקר וערב? צהריים וערב?

באופן עקרוני ניתן ליטול את התרופה פעמיים ביום - בוקר וערב לתקופת זמן מוגבלת. הנ"ל התייחסות עקרונית בלבד ואינה מהווה בשום צורה שהיא המלצה לנטילה של תרופה זו או אחרת. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה