אשדוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/09/2014 | 20:03 | מאת: ריטה אלמוג

שלום רב! הבן שלי בן חמישה חודשים יונק בלבד בפעם הראשונה הריר בצואה הופיע בגיל שלושה וחצי חודשים אז התחלתי להמנע מלאכול מוצרי חלב וסויה (נמנעת עד עכשיו)והריר נעלם.לפני שבוע שוב פעם הופיע ריר באופן קבוע יום יום הצואה כולו ריר, וכל פעם זה גם כאבי בטן וגזים עד בכי ,היינו בביקור אצל רופאת ילדים היא נגעה בבטן ואמרה שהכל תקין שתינוק עולה במשקל יפה ואין מקום לדאגה שלחתי צואה לשתי בדיקות מעבדה התשובה שלילית זה לא וירוס.הצואה ממשיך להיות ריר.אולי פה אני אקבל תשובה יותר מפורטת בבקשה תסבירו לי ממה זה יכול להיות והאם זה באמת תקין?תודה רבה מראש

מומלץ לחזור לרופאת הילדים / גסטרואנטרולוג ילדים. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה