חיידק הילקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/08/2014 | 19:28 | מאת: asrar

שלום ד"ר שמי אסראר אני בת 26 , עשיתי תבחין נשיפה לפני 3 חודשים ומצאו לי חיידק בכיבה , במספר זה 14 מעל הנורמה והד"ר נתנה לי טיפול משולש של אנטיביוטיקה אומפרדקס וקארין , ולא לקחתי , אחרי שלושה חודשים החלטתי לקחת , אני מתחילה מחר לקחתת את הטיפול , השאלה היא כנ"ל , היא נתנה לי הרבה כמויות של מוקסופין , 4 מוקסופין ביום ו 2 אומפרדקס , ו2 קארין זה המון , אני מפחדת שיהיה לי נזק בכליות חס וחלילה , ויש למוקסופין טעם מגעיל, אין פתרון אחר חוץ מהתרופות הכימיות האלו שאני אמורה להרעיל את הגוף שלי בהם ??

שלום לך לצערי הטיפול בחיידק ההליקובקטר פילורי הוא בקורס של שתי אנטיביוטיקות + תרופה נוגדת חומצה. את האומפרדקס קחי לפני האוכל. את שתי האנטיביוטיקות - מוקסיפן וקרין קחי אחרי האוכל. הכל פעמיים ביום. אחרי שתסיימי את הטיפול - קחי יוגורט פרוביוטי כמה ימים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה