קרוהן והריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/08/2014 | 13:22 | מאת: סיוון

שלום, שמי סיוון חולת קרוהן מזה 7 שנים. ב3 השנים האחרונות מטופלת ברמיקייד ופנטסה ונמצאת בהפוגה. נמצאת בתחילת הריון ורציתי לדעת האם הטיפול הנוכחי שאני מקבלת מתאים גם להריון? או האם מומלץ לשנות טיפול ואם כן לאיזה טיפול? תודה מראש.

שלום לך אם רמיקייד היא התרופה שבאמצעותה הושגה אצלך הפוגה ארוכה, מקובל כיום להמשיך את הטיפול בחודשים הראשונים להריון ולהפסיקו בטרימסטר שלישי של ההריון (מחשש להורדת החסינות אצל העובר). שיהיה במזל טוב

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה