שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/08/2014 | 11:14 | מאת: נגה

צהריים טובים אני בת 70 ביצעתי לאחרונה בדיקת גסטרוסקופיה וקולונסקופיה ונלקחה ביופסיה - האבחנה הקלינית ESOPHAGITIS HIATUS HERNIA GASTRITIS UNS חומר ריקמה או איבר שנשלחו לבדיקה הם biopsy of stomach biopsy of esophagus מיקרו: normai antral mucosa' no hp focail active esophagitis מה זה אומר ומה הטיפול תודה

הפירוש: דלקת בושט ודלקת בקיבה. בביופסיה - אין ממצא בקיבה. יש דלקת בושט. טיפול צריך להיות בהפחתת החומציות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה