תוצאות בדיקת אנדוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/06/2014 | 15:16 | מאת: מאיר

בבדיקה שעשית נמצא: ושט ומעבר ושט קיבה בגובה 40 ס"מ - לשונית קצרה 1 ס"מ עד גובה 39, ביופסיות.קיבה והיפוך-תקין. בצל התריסריון וחלקו השני -תקין. אבחנה אנדוסקופית suapected barretts -c1mo נשלחה פתלוגיה חומר לבדיקה ביאופסיה נלקח מ: gastro esophageal junction האם אתם יכולים להסביר לי את המימצאים ואיזה טיפולים עלי להבור? בתודה לתשובה מאיר

18/06/2014 | 11:59 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! יש לברר תוצאות הביופסיה. המשך בירור וטיפול בהתאם לתוצאות. בברכה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה