כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/05/2014 | 02:01 | מאת: שירן

היי, בת 27, בריאה בדרך כלל. לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח להוצאת התוספתן בשיטה הלפרוסקופית. בחודשים האחרונים אני סובלת מאי נוחות וכאב עמום ומפושט בבטן ימנית, מדי פעם זה באזור הטבור, מידי פעם בטן עליונה וגם בבטן התחתונה באזור הניתוח ומידי פעם כאבי גב. בדיקות דם כלליות תקינות כולל תפקודי כבד, אולטראסאונד בטן לפני כחצי שנה תקין. בדיקת רופא נשים תקין. שאלתי היא ממה יכולים לנבוע כאבים אלה? ייתכן שכאבים אלה נובעים מדרכי המרה למרות שכל הבדיקות תקינות?

01/06/2014 | 09:24 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! להמשך בירור כאבי בטן יש לגשת לייעוץ רופא גסטרו בק"ח עם תוצאות של בדיקה היסטולוגית של תוספתן. בברכה,

01/06/2014 | 10:07 | מאת: שירן

תודה על התשובה המהירה! סלח לי על הבורות, בדיקה היסטולוגית של התוספתן משמע תוצאות המעבדה שקיבלתי לאחר הניתוח? או שזו בדיקה שעליי לבצע?

05/06/2014 | 14:03 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! בדיקה היסטולוגית של פראפאראט שהוצא בניתוח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה