שלשולים שבועיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/05/2014 | 12:51 | מאת: תמי

הי אני סובלת כבר שבועיים רצוף משלשולים כאבי בטן חזקים ובחילות, טופלתי בקל בטן ואז באמודיום, קיבלתי אינפוזיה והורדתי 4 קילו כרגע אני בתת משקל עשיתי בדיקות דם וצואה והרופא שלל חיידק בבדיקות דם אין סימן לדלקת לטענתו , הרופא לא יודע מה אפשר לעשות ולרופא גסטרו התור הכי קרוב רק עוד חודש, אני כבר לא יודעת מנ לעשות אני לא מתפקדת, למי עוד ניתן לפנות? מה אפשר לעשות? בבקשה עזרה ?

21/05/2014 | 14:55 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! אכן צריך לפנות לרופא גסטרו במידה ושלשול נמשך יותר מחודש ימים או מלווה בירידה במשקל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה