שימוש בשמן MCT חוסר ב אלבומין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/05/2014 | 20:21 | מאת: דנה

שלום רב, לבתי יש איבוד חלבונים בצואה (בעיה במערכת העיכול) עקב כך האלבומין שלה מאוד נמוך. מכיון שכרגע לא ניתן לעשות משהו בנידון , הומלץ לנו על צריכה של שמן MCT בכדי להגביר את ספיגת החלבון בגוף אך היא ממש נגעלת מהשמן ולא מוכנה לאכול אותו אפילו אם זה מעורבב באוכל ראיתי בחו"ל שמוכרים גם את הקפליות שלו ב1000mg , רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בכדור ולא בשמן נוזלי? אגב היא בת 11 תודה מארש דנה

לום לך בהחלט ניתן להשתמש

04/05/2014 | 12:33 | מאת: דנה

תודה רבה עבור התגובה המהירה, תוכל להגיד לי בבקשה מה המינון המומלץ לשימוש יומי עם כל כדור מכיל 1000MG?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה